tisdag 11 december 2007

En undring

Det ploppar upp mikro-rosterier lite varstans i Sverige dessa dagar, vilket självklart är fantastiskt trevligt. Solde är lyckligt lottade och får ibland prover från kaffefolk runt om i Skandinavien. Vad som är genomgående, i princip, alla blandningar är att det är 100% arabica och ganska ljusrostat. Detta är mina kolleger, Johan och Dan, väldigt glada över. Personligen, saknar jag de lite mörkare tonerna.

Varför är det ingen som rostar ett trevligt barkaffe?

//Mvh Joppe

6 kommentarer:

Magnus sa...

Har du blivit intresserad av kaffe??

Solde Kaffebar sa...

Akta dig, Magnus. Jag kanske bränner din cappuccino imorgon-bitti.// J.

Dan Stenqvist sa...

Mycket intressant fråga!

Mark sa...

Ett gammalt uttryck säger "If you want something done right, you've got to do it yourself!".

Är det svårt att göra en morkrost bra jämfört med ljus- och mellanrost?

Solde Kaffebar sa...

Ingen aning. Svårt att tro det...

david sa...

Håller med! Håller med! Håller med!