tisdag 15 juli 2008

Tusen tack!!

Att vara barista är ett fantastiskt roligt yrke. Jag ångrar inte en sekund att vi öppnade eget för 2,5 år sedan, tills idag. En jätte smart person spolade ner en blöja i toaletten. Det blev tvärstopp. Vatten och blöja gillar verkligen varandra. Förstår inte riktigt hur den här personen tänkte. Ska jag lägga den i den stora soptunnan till vänster om toaletten eller slår in den i papper och testar om den går ner i avloppet?!!??? 

Tusen tack till den som gjorde att jag fick ligga på alla fyra efter stängning idag. Du förgyllde verkligen min tisdags eftermiddag!!!

8 kommentarer:

Olf sa...

Sjukt. Folk är märkliga. Mitt varmaste deltagande, eller vad man säger.

Kostas sa...

Eh, hur tänker vissa egentligen? Det var uppenbarligen inte hjärntrusten som varit på besök på den toaletten.

sara sa...

va?! är det sant? helt sinnessjukt. stackare. (på mitt kafé nöjer de sig med att lägga blöjorna på fikabrickorna när de ätit klart, bara halvmycket bättre..)

Cykelmygga sa...

Akta dig så jag inte smyger in en dag och spolar ner en av Emils pampers supersize...
Det där med brickan har jag inte ens tänkt på, tack för tipset;)
/Katarina

Anonym sa...

småbarnsföräldrar är värsta sorten...
(eller mer nyanserat: en del småbarnsföräldrar gör konstiga saker)
//max

Anonym sa...

Jag väntar bara på att den skyldiga dyker upp så vi kan lemlästa personen i fråga

Jonny sa...

Hade besök på vårt dass av en rullatorburen dam som tydligen hade bytt blöja och på någon sätt halkat med den bläkiga sidan utåt och därmed målat tre av fyra väggar snyggt kaffebruna samt förgyllt alla armaturer och handtag. Jag vill tro att det var en olycka annars är det sjukt. Det tog 1 timma och två spyor att återställa dasset till någorlunda normal standard.

Anonym sa...

Tänk när någon i en snar framtid spolar ner två blöjor på toaletten! Ska försöka se till att det är den andre av Er som jobbar då.