Mattias tittade förbi med det senaste. Aricha Selection 9 från en liten gård i Etiopien. Det blev en brasilansk cuppning för att testa. Ett helt fantastiskt kaffe. Otroligt frukigt och lent. För mig smakar det som den gamla tablettasken viol! Tack Mattias!
4 kommentarer:
Tack själv, det var nice. Smaskens kaffe. Glöm inte att testa Kenyan som iskaffe i aeropressen. Blir succé. Brygg det "upp och ned" i Aeropressen med så kallt vatten man kan få ur kranen och låt det dra i ca 8 minuter. Pressa sedan och häll det över massvis av is. Tar tid, men det är det värt. Ha en fantastisk helg. Vi ses!
Vilken fin koppning!
"Koppning förekommer i traditionell svensk läkekonst och kombinerades då ofta med åderlåtning. Man gjorde små sår i huden innan man med hjälp av ett kopphorn skapade ett vakum som dels lyfte upp huden och dels drog ut en mindre mängd blod."
Det var trevligt och en intressant smakupplevelse. Krämig sötlakrits med inslag av blommor!
Skicka en kommentar