tisdag 18 mars 2008

Sydsvenskan


Vad säger du, dan?

12 kommentarer:

Hollywood sa...

aha, betyder det att alla skånska sopor skickas till dalarna så skickas dalarnas tipp-topp till skåne? det förklarar placeringen av Dan i Skåne.

Dan Stenqvist sa...

Hollywood, det tycker jag var ett väldigt vänligt resonemang. Tusen tack för det, men resonemanget känns för bra för att vara sant. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga angående detta. Det jag kan säga är att jag och farfar planerar en dalautställning på Solde. På papperet kommer det att bli brutalt. Tänk er gigantiska kurbitsar[http://sv.wikipedia.org/wiki/Kurbits] och Gustafskorv på mackorna...

j. sa...

Jonas gillar.

Daniel sa...

Kurbits is da shit! Jag hoppas att du och farfar kan få ihop något storstilat Dan!

Dan Stenqvist sa...

Som sagt, brainstormingen mellan Köpenhamnsvägen och Risshyttan är i full gång. Det gäller att tänka i koncept. Tanken att farfar kommer ner och inviger utställningen känns minst sagt spännande..

Dan Stenqvist sa...

Projektet går inte helt oväntat under arbetsnamnet "Kurbits".

Johan C sa...

Väggarna är dina och farfars i början av maj. Blir det en statistik utställning?

Dan Stenqvist sa...

Jag får se om det är möjligt till början av maj. Jag har ett ess i rockärmen till uställningen som kommer att bli en killer för alla som gillar uppslagsverk. Jag har inte hunnit snacka mer med farfar idag men min tanke är att det ska bli en hel del stora kurbitsar i tygformat. Möjligtvis kan man komplettera med bilder från Säters IF:s A-lag från 1971. Jag ligger och tänker hela nätterna på detta.

Anonym sa...

Hola Dan

Jag (kristofer matti) har en polare från dalarna som gjort sjukt coola moderna kurbits tryck om ni vill ha lite modern touch på det hela.

Dan Stenqvist sa...

Det hade ju varit störtskönt att ha med en modern kurbits som ett komplement till de mer oldschooliga kurbitsarna. På så vis kan vi visa upp hur kurbitsarna har utvecklats med tiden. Det här blir bara bättre och bättre.

Daniel sa...

Jag vill jättegärna veta mer om den coola moderna kurbitsen också... Gärna omgående, maila mig gärna namn/länk/bilder på din polares konst till daniel(a)belowheclouds.com

lupoo sa...

Gustavskorv!!! Jag visste det! En dag kommer den att erövra världen. Har länge varit en förtrolig hemlighet för invigda. Dax att låta världen smaka på den!!! Kasta in lite Vikabröd och Du är hemma i dubbel bemärkelse Dan.