söndag 28 september 2008

Ursäkta...

att det tog lite tid i baren igår, lördag. Ursäkta att alla koppar inte serverades med ett leende. Det var lite körigt, stundtals. Det var jobbigare än vad jag trodde att vara ensam en lördag.

Tack till e, j och a, för att ni plockade lite medans ni väntade. Tjusigt.

trevlig sömndag.

j.

33 kommentarer:

Dan Stenqvist sa...

Du är brutal Jonas. Det är så j-vla mycket barklass över dig. Finns ingen som kan jobba så effektivt om du. Nästa år är det dock andra bullar denna helg. Då står du och snackar med Sture (http://sv.wikipedia.org/wiki/Sture_Linn%C3%A9r) och jag har småpanik i magen för att disken hopar sig i kaffebaren.

j. sa...

äsch, Dan. Du är för snäll.

Johan C sa...

Gott jobb Joppe!

johan sa...

Tyckte jag såg ett lugn vila över dig alla de fem minuter vi var inne, trots de mängder av take away-lattes som skulle serveras. Fint!

Kostas sa...

Om du nu var stressad så är det i a f inget som märktes på produkten och servicen. Kvalla!

Anonym sa...

jaha, så du tror att en låtsasursäkt skulle hjälpa. var inne och blev så jävla grinigt bemött att min tjej aldrig mer kommer att gå dit. kaffet var det väl inget fel på(inget rätt heller) men ni tror ni är så jävla coola och balla. både ni och han den andre. fy fan alltså, hoppas att ni bränner er på mjölken. min morsa brygger bättre kaffe än er. fatta det

j. sa...

oj då, tjena.

Dan Stenqvist sa...

Vad heter din morsa? Kommer hon att tävla i 2009?

Dan Stenqvist sa...

Vad heter din morsa? Kommer hon att tävla i 2009?

Johan C sa...

Är jag den andra eller är det Dan? Vi kanske få se dig iallafall utan din tjej, det vore trevligt.

Dan Stenqvist sa...

Jag börjar nästan gråta om han menar mig.

Dan Stenqvist sa...

Citat: "både ni och han den andre", fan, han menar mig. nu darrar underläppen rejält kan jag säga.

Dan Stenqvist sa...

Har krickan tjej?

Anonym sa...

Ni fattar inte. Gå till cafe Gustav Adolf. Där är de alltid jättevänliga och tar sig tid att prata med en. Även om det är stressigt får man alltid en liten blinkning eller ett skratt och fullt med värme. Dessutom är de alltid välklädda och propra.

Dan Stenqvist sa...

Jag hör dig. I alla fall jag måste jobba mer med ögonlocken och värmen. Helt rätt där. Något som cheferna tog upp på senaste utvecklingssamtalet var just "jobba-snacka". Hur tycker du att det har fungerat för mig? Kan jag göra något bättre? Ska jag tona ner något alt. intensifiera något? Jag tar tacksamt emot all form av tips och tricks som gör att Soldes gäster ska trivas bättre på lördagarna.

j. sa...

Jag med. Jag är idel öra. Imorgon ska jag srega bort till gustav för att lära mig ett och annat. Block och penna, block och penna. Tack för tipset, anonym.

Dan Stenqvist sa...

Finns det något mer kafé än Gustav som du tycker tar väl hand om dig, anonym?

Nahoj-Lrak sa...

Jag tycker att Anonym är en liten ynkrygg som inte kan skriva sitt namn. Dessutom är det bra att Anonyms flickvän slutat gå till solde, för då är det hundra procent nöjda gäster igen.

Anonym sa...

Ni kan börja med att lära er att göra riktigt kaffe. Gå till Spot om ni vill ha espresso, Paus om ni ska ha bryggkaffe.
Klä er lite bättre. Ser för jävliga ut, men det är väl för att impa på de "coola" typer som hänger hos eristället för att jobba. En jävla soc/a-kasse-fritidsgård är vad ni har skapat. Nahoj ska ge fan i att anklaga min flickvän

Johan C sa...

Du verkar ändå vara en frekvent gäst anonym. Du verkar ha koll på läget. Är det inte så att du jobbade på Spot för några år sedan? Och är snyggast i Malmö tre år i rad och har en riktigt het flickvän? Kom ur garderoben anonym.

Anonym sa...

Va fan får dig att tro det?

j. sa...

Jag börjar också ana ugglor i mossen. Det du snackar om håller ju inte ihopa ett dugg. Motsägelsefullt var ordet, sa bill till bull.

johan sa...

Vojne vojne, vad anonymt komiskt det här blev då!

Daniel sa...

Jag tycker det är lite synd att Anonym är så missnöjd och inte tänker gå tillbaka. Och att utlysa en personlig bojkott efter en dålig/unik/stressig lördag... Jonas jobbade ju ensam och det är förståligt om det blev lite stressigt för honom och kunderna. Löningshelg och allt...

Jag kommer på lördag hur som helst. Kanske tar jag med mig en kamrat.

Dan Stenqvist sa...

Jag är konfunderad. Dock måste jag återigen hålla med anonym. Det är en helt korrekt analys att det ser för j-vligt ut ibland klädmässigt. Jag erkännar att min älgförkläde i december månad var en felsatsning från min sida. Hur ställer sig anonym till Nestas ferarritröjor? Något som faller i smaken?

Dan Stenqvist sa...

Oj så len du var i truten idag Daniel!

Kostas sa...

OK, jag är också enig om klädstilen, när ni har skjorta och instoppad slips är det riktigt snyggt. Mer sådant!

Vad gäller kaffet tycker jag nog Anonym är ute och cyklar (bildligt). Jag har druckit många koppar på Nesta och inte f-n gör de en espresso som är så mycket bättre än något annat (men priserna håller hög nivå!).

cath. sa...

Detta är underhållning på hög nivå. Aldrig varit på Solde (bor på "fel" sida sundet) men nästa gång jag tar mig över bron ska jag banne mig prioritera ett besök.

j. sa...

välkommen cath! När du vill.

Vad gäller våra kläder: Idioti. Eftersom ni klär er som ni vill (läs:fult), får vi klä oss som vi vill (läs:fint).

Dan: Stå på dig. Vik dig aldrig för pöbeln.

trevlig onsdag.

j. sa...

kostas: Jag menade inte dig. Du klär dig fint.

inte anonym sa...

anonym, du måste ju skämta?

Om du inte skämtar så föreslår jag att Solde gör en ip-koll så vi får veta vem du är. Så kan vi stå på ditt arbete och klaga på vad du gör och hur du beter dig när du har en galet stressig dag. Fast i och för sig vet vi ju redan att du beter dig dåligt även när du inte är stressad. Som här i denna grymma blog. Adjö.

Mattias sa...

För guds skull, ring nästa gång så kommer jag som ett skott och jobbar om ni får panik en lördag. Allvarligt.

Dan Stenqvist sa...

Jonas, jag kommer att stå på mig. Jag har en ny t-shirt på gång till lördag som jag inte tror faller anonym i smaken...Gud så roligt det är med detta.